JT Monde Fictif 002

I ja el tenim aquí! Més organitzat, més especialitzat, amb més continguts i amb més col·laboracions, ja hem acabat i publicat el segon Journal Télé de l’Institut Français. I ens n’hem sortit prou bé, trobo ^.^

Amb aquest segon número tanquem la temporada 2007-08, a l’espera de recomençar a l’octubre una nova tanda de Journals; potser hi hauran noves incorporacions, segurament hi haurà noves decisions, però seguirem allà volent donar forma a aquest projecte que ja té noves aspiracions a mig i llarg termini. Allez les fictifs!

Com que era massa llarg (quasi 20 minuts, en comparació amb els 10 min de la primera edició), l’hem hagut de tallar en dos parts per penjar-lo a You Tube. Això sí, la qualitat de l’imatge és bastant millor!


One thought on “JT Monde Fictif 002

  1. que tal tot guapa!!
    No estaria malament incorporarà per la temporada que ve uns subtítols. Ara que pels garrulos com jo que no entenem res… no ens serviran de gaire. Però als altres potser si ; )

    Aquí deixo la meva petita aportació : )

    petonets estressats

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.