No estic sola en aquest món

La setmana passada vaig descobrir que no estic sola en aquest món. Oh My God! Hi ha més «Roser Goula» voltant per Catalunya! Se m’ha acabat presumir d’un nom únic i peculiar.

Tot va començar perquè estava cercant els resultats que sortien a Google sota les paraules clau Roser Goula. Després de comprovar que la primera pàgina de resultats mostrava diferents projectes en els quals havia près part, em vaig sobresaltar en comprovar que un parell d’entrades no tenien res a veure amb mi; ve sí, en el nom. Encuriosida per saber qui eren aquelles altres Rosers Goules vaig registrar totes les pistes i vaig trobar un parell d’emails. Evidentment, no em vaig poder estar de contactar-les. Us imagineu lo brutal que ha de ser rebre un mail amb el teu nom de remitent? ^.^ Mola! En fi, vaig enviar de seguida els dos emails; un me’l van tornar per ser una adreça introbable i l’altre, suposadament, va arribar a la seva destinatària però encara no hi ha hagut resposta.

Des d’aquí, faig una crida a les Rosers Goules de Catalunya (tinc entès que volten per Taradell/Vic) perquè em contactin si algun dia, encuriosides com jo, es busquen a Google i troben aquesta entrada amb el seu nom com a protagonista.

I als altres us animo a comprovar a través de Google si existeixen persones que comparteixen el nom amb vosaltres!

4 thoughts on “No estic sola en aquest món

 1. Eiiiiss!! Per les meves terres postisses (Osea Vic) no en conec cap, de Roser Goula, pero si que hi ha un lloc per aqui costat que es diu «Les Goules»… cada cop q veig el cartell penso en tu!!!

  XDDD

  Ja indagare aviam si trobo una «tocaya» teva 😉

 2. Holaaaa! 🙂

  Em van tocar per Iguapop! De fet vaig participar en un concurs, i després vaig ser al lloc adequat (l’ordinador) en el moment adequat (quan rebia un mail). Qüestió de sort!

  Ara, el concert… apoteòsic! 😀

  Ah, per cert, em vaig buscar a Google, també hehe. He descobert que hi ha un Pau Domènech que toca la gralla a un grup que es diu Xarop de Canya, que casualment vaig veure fa uns dies a la plaça de Rius i Taulet! És petiiiiit, el món!! 🙂

  Petons!

 3. jajaja segur que no estàs sola??
  que passa, hi ha extraterrestres??

  …si les veig t’aviso!! : P

  petons d’estiu!!

 4. ei!
  jo per les coses del meu nom tb m’he buscat, a la web del gencat hi ha un apartat d’onomàstica amb estadístiques que et diuen quanta gent es diu com tu (tant de nom com de cognom).
  Còssimes no+ sé que som menys de 4 (amb el nom escrit en català), però un dia ho vaig buscar al youtube i sortia una nena petita ballant… de manera que potser només en som 2

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.