No estic sola en aquest món

La setmana passada vaig descobrir que no estic sola en aquest món. Oh My God! Hi ha més “Roser Goula” voltant per Catalunya! Se m’ha acabat presumir d’un nom únic i peculiar.

Tot va començar perquè estava cercant els resultats que sortien a Google sota les paraules clau Roser Goula. Després de comprovar que la primera pàgina de resultats mostrava diferents projectes en els quals havia près part, em vaig sobresaltar en comprovar que un parell d’entrades no tenien res a veure amb mi; ve sí, en el nom. Encuriosida per saber qui eren aquelles altres Rosers Goules vaig registrar totes les pistes i vaig trobar un parell d’emails. Evidentment, no em vaig poder estar de contactar-les. Us imagineu lo brutal que ha de ser rebre un mail amb el teu nom de remitent? ^.^ Mola! En fi, vaig enviar de seguida els dos emails; un me’l van tornar per ser una adreça introbable i l’altre, suposadament, va arribar a la seva destinatària però encara no hi ha hagut resposta.

Des d’aquí, faig una crida a les Rosers Goules de Catalunya (tinc entès que volten per Taradell/Vic) perquè em contactin si algun dia, encuriosides com jo, es busquen a Google i troben aquesta entrada amb el seu nom com a protagonista.

I als altres us animo a comprovar a través de Google si existeixen persones que comparteixen el nom amb vosaltres!