Sónar

Avui el Sónar ha tingut una convidada especial: jo! 😀 El que passa és que no se n’ha fet massa publicitat i he acabat passant desapercebuda entre la gent.

However, era allà; una estona al migdia i una altra al vespre, just després de treballar. M‘hagués agradat gaudir-ho més, com tots aquells grups de guiris que emplenaven avui el Macba i Cccb, però he de reconèixer que jo no estic feta per aquella música -l’avorreixo en 10 minuts.

He donat un voleio, he agafat pamfletos, he xafardejat per tot arreu, he intentat culturitzar-me de música electrònica, he fet veure que en sabia i he tornat a lo meu: treballar perquè les entrades del Sónar arribin al públic guiri i que tots ells gaudeixin del festival 🙂


Avui ha estat el meu primer cop al Sónar; i gratis! No crec que l’any que ve pagui els 40 euros d’entrada de dia per passejar-m’hi una estona; però de ben segur que si m’hi tornen a convidar, allà hi seré! per moure’m entre fashionetis freakys i electroboys.