Ja és estiu

Torna aquella època en què m’agafa fal·lera per fer esport; torna aquella època en què em poso histèrica si em veig la panxa blanca i els braços morenos; torna aquella època en què em passaria el dia fora gaudint del bon temps; torna aquella època en què m’apuntaria a tots els centres fitness i piscines de Catalunya; torna aquella època en què la meva agenda s’omple de propòsits; torna l’estiu. I m’encanta.

Piscina de Puigcerdà.
Els primers banys amb cloro de l’estiu.

Ahir ens vam tornar a cordar els patins i vam provar els carrils bici de la Barceloneta i la Vil·la Olímpica.


3 thoughts on “Ja és estiu

  1. uiiiii quin cansament i quina calor!!! només de veure la foto amb els patins…

    jo tb m’he estrenat als banys de piscina, ara falta anar a la platjaaaaa

    petons d’estiu

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.