Dels 23 als 24

Els 23 s’han acabat i també l’etapa de transició entre una cosa i una altra. Amb els 24 arriba la culminació de l’estabilitat; personal i laboral. Els 23 han estat l’últim any boig, com un afany ràpid de fer moltes coses, sabent que s’acabava el xollo. Però els 24 reclamen que la intensa vida cultural i social continuï, a un ritme diferent, però que no s’aturi mai. Els 23 m’han ensenyat moltes coses i no ho negarem, ens certs moments, han estat durs. Van significar l’adéu definitiu a la vida estudiantil i el començament de la laboral amb tots els problemes i mal de caps per buscar feina. Els vaig començar a París, em van dur a Bretanya, després a Nova York, a Roma, a Madrid, a Hamburg, a Carcassone i a Noruega. Els 24 començaran a Barcelona i continuaran per la Costa Brava; demanen calma i relax. Volen conèixer l’entorn proper i estabilitzar-se en un ambient familiar i casolà. Als 23 he descobert Barcelona i als 24 segurament m’hi enamoraré. Els 23 també m’han fet aprendre de pressa en temes laborals; tant, que quasi creia que ja en feia 25, com s’hi m’hagués saltat un any.

Realment hi ha una frontera. I en el meu cas, amb els 24 una nova etapa és a punt de començar.

I am ready

o

2 thoughts on “Dels 23 als 24

 1. Happy birthday!

  Els 24 molen 😀 sobretot si els comences amb tan bon peu! Deu n’hi do quina carrera portes de viatgets i experiencies!

  Be noia, espero q els hagis passat de la millor manera, amb tota gent q t’estimes!

  Petons i fins aviat 🙂

 2. Moltes felicitats 😀

  Perdona, pero acabo de veure el post i no sabia res de que era aquest dia :S De totes maneres q disfrutis d’aquests 24 tan ben parits i que segueixin tan bé com fins ara 😀

  No ens veurem per la costa brava però n’estic segura que us ho passareu de conya i podreu recarregar les piles per al següent curs.

  Una forta abraçada pels dos,

  marina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *