La Suïssa Catalana

Ma mare sempre parla del Pirineu Gironí com la Suïssa Catalna. I no n’hi ha per menys. Veient aquestes fotografies molta gent cauria a la trampa de pensar que aquest pont de maig he estat a Suïssa o a Àustria. Els llacs, la neu a les muntanyes, tota la verdor del paisatge… El que desconeixia fins abans d’ahir és que realment no cal anar gaire lluny per gaudir de tot això. Aquests dies a Núria han anat molt bé per desconnectar, respirar aire fresc i cansar una mica les cames. D’això es tractava! M’entusiasma l’idea de conèixer nous racons de la geografia del país, de pujar i baixar muntanyetes i de veure saltar l’aigua ^^  Potser és només un miratge temporal però em trobo en un oasi muntanyer on el meu jo més natural i aventurer té ganes de canviar l’asfalt per verd. I m’encanta.

baixant per la muntanya al més pur estil Heidi

baixant per la muntanya al més pur estil Heidi

Ribes de Freser

Ribes de Freser

llac de Núria

llac de Núria

Santuari de Núria

Santuari de Núria

El desglaç

El desglaç