Rock Werchter

rockwerchter

Ni FIB, ni Summercase, ni Sónar. Aquest any tota la bona música serà al Rock Werchter: Coldplay, Oasis, The Killers, Amy MacDonald, Kings of Leon, Franz Ferdinand, Metallica, Lilly Allen, Placebo, The Prodigy, Bloc Party, Jason Mraz, The Streets, Tiga, Boys Noize, Limp Bizkit, Kaiser Chiefs, Black Eyed Peas, The Mars Volta, entre d’altres. Un cartell que fa por! El preu, evidentment, és alt (sobretot a la reventa) però l’esdeveniment s’ho mereix. O és que no pagaríem com a mínim 20 euros per veure cadascun d’aquests grups? Si és així, els 250 euros que ens ha costat el combi ticket estan més que amortitzats!

No sé on cau Werchter, ni com hi hem d’arribar. Només sé que el dia 1 de juliol arribem a Brussel·les amb la tenda de campanya a l’esquena i amb ganes d’embrutar les samarretes de bona música i ambient humà del bo! Serà tota una aventura veure si realment aguanto 4 dies en un campament festivalero enmig d’altaveus, sacs de dormir, cerveses, escombraries vàries, fang (recordem-ho: a Europa al juliol també plou) i bitxos europeus de totes mides i colors; el què cal fer per una mica de rock! ^^

3 thoughts on “Rock Werchter

 1. Cosienta!!!! Quina passada que vagis al Werchter! Kins grupassus!

  o hi vaig anar l’any passat i l’experiència va ser alucinant. Per anar fins al festival heu d’agafar un tren que també surt des de l’aeroport i que va fins a Leuven (amb el ticket Combi us haurien de regalar el bitllet de tren d’anada i de tornada fins a aquesta estació). Són 20 minutets i allà trobareu autobusos de la organització que us porten de franc a la micropoblació de Werchter en la que s’organitza tot el show. Sigueu previsors, en quant a roba i calçat, amb la pluja perquè si plou molt us enfangareu com garrins, t’ho dic per experiència. Si voleu beure cerveses o qualsevol altre beguda podeu guardar els gots que gasteu de les consumicions i cada no se quants envasos un en donen un de gratis. Nosaltres vam començar pagant però després te-n’adones que el terra n’està ple i que amb 1 minut tens unes kuantes birres gratis gràcies al reciclatge. Oh yeah! Suposo que estareu al camping i si voleu esmorzar bé, jo us recomano que aneu al costat de l’esglèsia del poble i allà hi trobareu un forn genial i ben aprop un lloc de formatges belgues deliciosos. Si pregunteu també a la mateixa zona hi ha algun super. Prepareu-vos per fer cua el primer dia a l’entrar, no arribeu tard per agafar lloc al càmping i tingueu paciència perquè a part d’haver de pagar per dutxar-te haureu de fer cues que a mi en alguna ocasió em van durar fins a 1 hora.

  En fi, quin rollasu que t’he fotut.Espero que alguna cosa t’hagi servit. Disfruta al màxim Roser!

  una abraçada

  Edu Colldecarrera

  • Uauuu! Super explicació!!!! molt bé eduuu!! 😀 prenem bona nota…. tot i que això de les cues i la pluja em fa força mandra… brrrrrrrr :S ja explicaré què tal l’experiència! en tinc unes ganes!!!!! ^^
   una abraçada!

 2. Oye cuñá, tú que tienes enchufe, ¿me puedes decir dónde tengo que mirar los eventos que van a tener lugar en Madrid los próximos meses? Porque siempre me pierdo todos los conciertos por no enterarme a tiempo. Contéstame al mail preciosa. Un beso

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.