Rock Werchter

rockwerchter

Ni FIB, ni Summercase, ni Sónar. Aquest any tota la bona música serà al Rock Werchter: Coldplay, Oasis, The Killers, Amy MacDonald, Kings of Leon, Franz Ferdinand, Metallica, Lilly Allen, Placebo, The Prodigy, Bloc Party, Jason Mraz, The Streets, Tiga, Boys Noize, Limp Bizkit, Kaiser Chiefs, Black Eyed Peas, The Mars Volta, entre d’altres. Un cartell que fa por! El preu, evidentment, és alt (sobretot a la reventa) però l’esdeveniment s’ho mereix. O és que no pagaríem com a mínim 20 euros per veure cadascun d’aquests grups? Si és així, els 250 euros que ens ha costat el combi ticket estan més que amortitzats!

No sé on cau Werchter, ni com hi hem d’arribar. Només sé que el dia 1 de juliol arribem a Brussel·les amb la tenda de campanya a l’esquena i amb ganes d’embrutar les samarretes de bona música i ambient humà del bo! Serà tota una aventura veure si realment aguanto 4 dies en un campament festivalero enmig d’altaveus, sacs de dormir, cerveses, escombraries vàries, fang (recordem-ho: a Europa al juliol també plou) i bitxos europeus de totes mides i colors; el què cal fer per una mica de rock! ^^