Reflex Canon EOS 1000D

canon eos 1000D

Ja la tinc a les meves mans! La meva nova joguina tecnològica, recent estrenada i a punt per captar el món. Més ràpida que Lucky Luck disparant (fa una foto en 0,3 segons); ara només falta que trobi coses boniques a capturar.

Després d’un mes de divagar per les principals botigues de fotografia del carrer Pelai, m’he deixat 479 euros en aquesta bellesa Reflex de Canon (+ funda, bateria de recanvi, targeta 4GB, filtre, trípode, protector). Amb un objectiu de 18-55, el gran angular d’aquesta càmera és realment una imatge molt fidel al que veu l’ull humà. La resta de numerets informatius de focus, obturadors i companyia encara no estan dominats. Potser hauré de consultar els apunts de fotografia de 1r curs de carrera, tot i que a mi m’agrada més la tècnica d’assaig-error, que se’ns dubte és més pràctica i entretinguda.

Abans de decidir-me per aquesta Canon Eos 1000D vaig estar pensant en comprar-me una compacta de Lumix (Panasonic) amb òptica Leica. Al final, però, me’n vaig desdir: gràcies al fet que la meva tieta ja se l’havia comprat unes setmanes abans, vaig poder-la provar i el seu poc pes i el fet que pel visor la imatge es veiés massa petita, no em van acabar d’atrapar. Per aquest motiu, i també pel consell del meu pare, que en té una de semblant i va francament bé, vaig decidir-me a fer el salt cap a les Reflex.

A més a més, ha guanyat el premi “Best Product 2008-2009 Consumer Camera“.