Reflex Canon EOS 1000D

canon eos 1000D

Ja la tinc a les meves mans! La meva nova joguina tecnològica, recent estrenada i a punt per captar el món. Més ràpida que Lucky Luck disparant (fa una foto en 0,3 segons); ara només falta que trobi coses boniques a capturar.

Després d’un mes de divagar per les principals botigues de fotografia del carrer Pelai, m’he deixat 479 euros en aquesta bellesa Reflex de Canon (+ funda, bateria de recanvi, targeta 4GB, filtre, trípode, protector). Amb un objectiu de 18-55, el gran angular d’aquesta càmera és realment una imatge molt fidel al que veu l’ull humà. La resta de numerets informatius de focus, obturadors i companyia encara no estan dominats. Potser hauré de consultar els apunts de fotografia de 1r curs de carrera, tot i que a mi m’agrada més la tècnica d’assaig-error, que se’ns dubte és més pràctica i entretinguda.

Abans de decidir-me per aquesta Canon Eos 1000D vaig estar pensant en comprar-me una compacta de Lumix (Panasonic) amb òptica Leica. Al final, però, me’n vaig desdir: gràcies al fet que la meva tieta ja se l’havia comprat unes setmanes abans, vaig poder-la provar i el seu poc pes i el fet que pel visor la imatge es veiés massa petita, no em van acabar d’atrapar. Per aquest motiu, i també pel consell del meu pare, que en té una de semblant i va francament bé, vaig decidir-me a fer el salt cap a les Reflex.

A més a més, ha guanyat el premi «Best Product 2008-2009 Consumer Camera«.

3 thoughts on “Reflex Canon EOS 1000D

 1. Hey! Quina bellesa!
  El Xavi te una 400D, i esta enamorat XD
  Jo tinc una Lumix i tb estic molt contenta, pero tambe es veritat que jo no necessito mes (soy una fotografa modesta y muuuuy inexperta!!)

  Segur que disfrutaras aquest bitxu!

 2. Ei!! Sé que vas publicar aquest post fa ja uns mesos però ara estic pensant en gastar-me alguns duros en una càmera rèflex. Tenia pensat disfrutar amb la Canon eos 400d però em surt de pressupost, a demés he vist un «ofertón» a una tenda Fuji: aquesta criatura (la 1000d) amb trípode, funda i targeta de 4g de capacitat per molt bon preu… així que, me la recomanes?
  Salut!! ;D

  • Xeila, perdona el retard en respondre. He estat de vacances! …evidentment, fent servir a tort i a dret la càmera ^^ Després d’uns quants viatges, he de dir que estic molt contenta amb la decisió de comprar-la. Totalment recomanable x la relació qualitat – preu. Fa unes fotos molt boniques, els colors queden bé, les fotos nocturnes també prou bé i sobretot m’encanta que dispara molt ràpid (acostumada a les compactes que triguen una mica a fer la foto i al final acaba sortint moguda, aquesta és una autèntica meravella!).

   No sé si arribo tard a la recomanació, però en tot cas espero que si te l’has comprat, la gaudeixis! ;D

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.