Tri-Campions a la ciutat eterna!

Em sap greu que em passés pel cap, ahir al vespre, pensar que el Barça no guanyaria; que seria una altra d’aquelles nits en què ens en marcarien un parell i que seríem incapaços de remuntar. Els culés som pessimistes de mena… però val més que ens anem acostumant a creure. Because YES, PEP WE CAN. Un per tots i tot per un. We Are One. Som Un. Aquest equip és el millor d’Europa i, segurament, del món. No more fears al Man U, hem demostrat que som millors que ells. I sense gols als últims minuts (tot i que són igual de vàlids i més èpics encara!), sinó amb un ziga-zaga al mig del camp, un porter de ferro, una defensa emmurallada, uns davanters cavallerosos i màgics, uns bandes correcaminos i un «puto gusiluz» conduint la pilota amb pegamento als peus. M’agradaria saber què els hi ha dit Guardiola a aquests jugadors per transformar-los en el que ja són.

Barça Tri Campió

Ahir Canaletes estava taaaaan ple!!! Hi havia tanta alegria! No recordo una celebració tan multitudinària i amb tantes samarretes blaugranes! Quina nit! Quin mes de maig! Quin fart de celebrar! La culminació d’un mes de maig excel·lent, de matrícula d’honor. Aquest equip és tan bo que ja no sabem ni com anomenar-lo! ;P El que està clar és que ja han passat a la història. I nosaltres, amb ells! (ens heu vist a la foto?)

Roma, la ciutat eterna, ha vist el triomf d’un equip impecable. Són únics. Extraordinaris. Tinc ganes que aterrin al Prat i donar-los la benvinguda pels carrers de Barcelona.

Viva la Vida i el Barça d’en Pep!