Postals a la paret

Postals a la paret

Sempre ho havia volgut fer, però a casa els pares no em deixaven perquè deien que embrutava la paret. Al final no ha calgut fer ni forats; amb una mica de glue-tack ho hem ben solucionat. El proper que llogui aquest pis haurà de pintar; però això ja era evident molt abans de penjar les postals a la paret.

Tinc 67 postals de tot el món (mentida, em falten molts llocs: índia, xina, japó, austràlia, sud-amèrica, rússia, marroc…) penjades en una paret blanca. Donen molt de color. I també un toc ben personal. Tenint un blog anomenat SempreViaggiando no podia decorar casa meva d’una altra manera que no fos amb viatges

Des de ben petita vaig aficionar-me a escriure cartes i postals. Ahir vaig rebre una postal de Chicago i quan anava a guardar-la a la caixa amb la resta de postals se’m va acudir l’idea de redecorar el meu despatxet amb viatges. Mentre les anava penjant  (n’hi ha postals de tot arreu i de tots els anys; la més antiga data de 1995!), m’adonava que ja mai n’escric (maleïts Email i Facebook). Afortunadament, encara en rebo algunes (Gràcies als viatgers que encara n’envieu! Fan il·lusió!).

Potser seria ja un bon moment per recuperar aquesta bonica tradició postalera i emplenar-vos les bústies de postals. Per la vostra part, si mai marxeu de vacances, envieu-me una postal i us penjaré a la paret ^^ (se suposa que us heu de sentir motivats).