Tony Holiday vs Raffaella Carrà

Avui, rememorant velles cançons alemanyes amb l’Arnau, hem topat amb una perla dels anys 70’s. Abans de l'»Explota, explota, me explo…, explota, explota, mi corazón» de Raffaella Carrà, ja hi havia un paio alemany anomenat Tony Holiday (un gran nom que després d’aquest post no oblidareu mai) que va inventar aquest ritme impactant i enganxós. «Aha, aha, du bist so heiss wie ein Vulkan» cantava el Tony, amb una certa gràcia alemana característica, donant cops de malucs per aquí i per allà de tant en tant. Era 1977 i abans d’arribar als 80 tot Europa ballava la melodia popera de pantalons de campana vermells i cops de cap Carranencs.

Hem buscat i buscat, però no hem trobat l’any en què Carrà va fer la versió en castellà. Però el «Liebe, Liebe, Liebelei» que Raffaella Carrà manté a la seva versió és delatador per saber que Déu primer va crear Tony Holiday i, després, Raffaella Carrà xD

TONY HOLIDAY – TANZE SAMBA MIT MIR (1977)

RAFFAELLA CARRÀ – EN EL AMOR TODO ES EMPEZAR (1977?)

I aquí no s’acaba tot. Seguim buscant i trobem que els nostres veïns francesos, també van fer la seva versió: CORPS À CORPS (AVEC TOI) de CHÂTELAINE (1977)

I no s’acaben aquí les perles. Per acabar el post (i que us passeu el dia cantant la cançó amb bon rotllo), una nova explosió de ball; de la versió original, això sí. Possiblement l’escena més famosa del film Goutes d’eau sur pierre brûlante de François Ozon (2000). I és que no digueu que no enganxa! Tanze Samba Mit Mir, Samba Samba die ganze Nacht! Explota explota me explo- Explota explota mi corazón! ;D