Propòsits complerts? Les notes del 2009

l’1 de gener de 2009 m’autoimposava una llista de propòsits que més em val haver complert. Fem-ne un repàs:

.

1. Fer esport. Nota*: 6, cal millorar.

Ens vam apuntar al gimnàs, sí; però no recordo la última vegada que hi vaig anar… Tot i així, a l’hivern-primavera hi vam anar prou sovint. Però la motivació màxima va anar decaient fins al punt de passar pel gimnàs 1 cop al mes com a molt. En qualsevol cas, ja és més del que feia abans, no? Per tant, propòsit aprobat!

* Ja sé que és poc objectiu posar-se nota a un  mateix, però no se m’acut una altra manera de fer-ho. Si algú té alguna cosa a dir o està en contra d’aquesta auto-nota, que es manifesti i el jurat – jo mateixa – decidirà com cal procedir.

.

2. Redissenyar aquest bloc, mantenir el de ping-pong i fer-ne un de Barcelona. Nota: 7,5 perquè progresso adequadament.

Val, és cert que la segona part del propòsit no l’he seguit gaire, però la primera part l’he fet al 100% He aconseguit donar-li un sentit a aquest bloc, li he posat nom i cognoms i l’he fet aparèixer com a mínim 40 vegades diàries als resultats de google. Not bad.

El bloc de ping-pong encara està obert i ens sorprèn que, tot i que el tenim força abandonat, segueixen entrant visites i hi deixen comentaris! Està bé saber que com a mínim aquelles investigacions exhaustives de taules de ping pong a Barcelona han servit per alguna cosa més que per a fer el friki el diumenge al matí.

El bloc de Barcelona està en camí. Barcelona… o Catalunya. Deixo anar un nom: fromCatalunya. L’idea sorgeix al 2009; el resultat el veurem el 2010, espero!

.

3. Acollir gent de l’Hospitality Club. Nota: Matrícula d’Honor, sens dubte!

Hem acollit molta gent i amb totes les visites hi hem estat al 200%. De fet, si no fos perquè l’Arnau m’atura, jo els acolliria a tots! Però té molta raó quan diu que val més fer-ne poques (digue’ns elitistes però ens agrada escollir els «millors»!) i ben fetes.

Per si fos poc, fa un parell de setmanes vam acabar el video en francès sobre Viatjar amb Hospitality Club i Couch Surfing. El podeu veure al blog de Le Monde Fictif, que fem amb altres estudiants de francès (com a llengua extrangera).

.

4. No indignar-me tant quan vaig en moto. Nota: 1 de suspens rotund.

No només no he millorat sinó que he empitjorat i he arrossegat l’Arnau amb mi (ara ell s’indigna també amb taxistes i cotxes aparcats als espais reservats per a motos – l’haurieu de veure xD )