Carta als Reis

Estimats Reis Mags d’Orient, (o Patge becari a qui li toqui llegir les cartes),

Aquest any vaig un pèl justa, ho sé. Ja deveu estar a les portes de la ciutat i jo encara no us he fet arribar la carta. Sent màgics, però, no dubto que en tindreu alguna de pensada per aconseguir fer realitat els somnis dels més despistats. En qualsevol cas, anem per feina que és tard i ja plou:

Vosaltres que sempre espieu des de les muntanyes ja sabeu que aquest any ha estat un bon any. M’he portat bé a casa, a la feina, a ca’ls sogres, al carrer (excepte al carril bus). El 2010 comença trontollant i necessitaré un bon estabilitzador. Segur que deveu tenir algun comodí embolicat que dugui el meu nom. Ja tinc ganes d’obrir-lo i saber què és!

També necessitaré una bona dosi de reformes i mobles per redecorar el meu pis i la meva nova vida. Amb Ikea i quatre pinzells em conformo, no patiu!

L’Ol està aventurer però encara no sap el seu destí. Si en teniu algun de divertit, encantador i interessant, no dubteu a portar-li, segur que en sabrà treure profit!

Els pares tenen una feinada al damunt que no se l’acaben. Sigui el que sigui, no els hi porteu més factures, sisplau! M’ha semblat sentir olor de pa al forn. Hi teniu alguna cosa a veure?

El pèsol ja ha rebut uns quants bons regals aquest Nadal però estic segura que el sabreu sorprendre demà al matí! Serà el primer cop que passi la nit de Reis a Olot així que feu-li una bona rebuda!

L’Anna necessita una casa nova, però no pas de joguines. La Mar necessita una guardiola en forma de porquet divertit que pesi molt! I el David… ui el David… Li caldrà una espasa làser i un morrió. La iaia, com sempre, no vol res; però deixeu-li alguna cosa per fer l’eixera 🙂 I a les més petites i boniques de la casa porteu’ls-hi un teatre i titelles per a que poguem explicar molts contes.

No patiu, ja sabeu que a ca la iaia sempre hi ha tortell, aigua i una mica de cava. Podreu reposar forces al sofà. Prometem no fer soroll i dormir tota la nit. Deixarem el fanal encès a fora el balcó perquè recordeu on és la porta.

Bona nit i bons Reis!


One thought on “Carta als Reis

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.