Títols de crèdits que em són familiars

caracremada

Per fi, divendres que ve, dia 10 de desembre, s’estrena a Barcelona, CARACREMADA, un film català produït per un mític Paco Poch amb pantalons de quadres i dirigit per un nom que aviat us començarà a sonar: Lluís Galter.

Serà el primer cop que vegi una peli on els títols de crèdit estiguin formats per noms coneguts, amb cara i ulls associats, i em fa una il·lusió tremenda! 😀 La sensació serà ben estranya; com si fos una pràctica del taller de realizació, però passada als Verdi xD

La van gravar l’estiu de l’any passat en un èpic rodatge i, després de gairebé un any de muntatge, des de la seva estrena a Venècia, es dediquen a recollir premis i aplaudiments allà on van: nominats a Venècia, guanyadors al Ficc dEquador (millor pel·lícula segons la crítica i millor fotografia), guanyadors a l‘Inquiet de València (millor llargmetratge). I encara falten aplaudiments per recollir: Nova York, Tessalònica, Seül, Praga… (segur que me’n deixo algun…). El noi de l’abric de bonys i dels cabells d’escarola s’està fent un fart de voltar pel món amb una bona pel·lícula sota el braç ^_^

La podreu veure i gaudir des de divendres dia 10 fins el dijous 16 de desembre, al VERDI PARK de Barcelona i al Verdi de Madrid.

Catalans i catalanes, ja la tenim aquí! Visca Caracremada i l’equip que la va parir! Felicitats a tots i que vinguin molts més èxits!