Fondue; torna la moda francesa ;)

Visca la moda francesa! ^.^ Tants mesos a França s’havien de notar i ahir les dues parisines del grup vam portar un parell d’olles de Fondue per mirar de reproduir els deliciosos menjars d’aquelles terres. I abduïdes per l’enorme troballa de la Míriam «Pour quoi pas moi?», vam endinsar els pals de la fondue fins al fons, sense cremar-nos 😉 (ehem, algun drap sí que es va cremar…)


Ho teníem tot a punt per un sopar rebo! Formatge de dos tipus aptes per ser fosos i barrejats, pans de diferents gustos, pals de sobres per punxar, carneta de la bona preparada i trossejada per la mama, oli a punta pala i alcohol de cremar. La teoria també ens la sabíem de sobres, però a la pràctica, no va ser tan senzill. Per què és tan difícil fer una fondue?


Se’ns va cremar el formatge, la carn tardava molt a fer-se i un dels potets de l’alcohol estava espatllat. Sort en vam tenir de la nostra paciència, cotilleos, ganes de menjar i xerrar alhora de mil coses i… sobretot, del super fondant de la Maria, per postres!El proper dia, truita de patates amb pa amb tomàquet, que és més fàcil i més ràpid de fer! ^.^

2 thoughts on “Fondue; torna la moda francesa ;)

 1. Tan sólo he tomado una vez fondue de frutas y chocolate. De las otras… nada, y si tiene queso menos aún, porque Paco no soporta el queso aunque a mi me encanta.

  Un beso 🙂

 2. que guapes!!!
  que ho repetirem axio????
  nenes!!! kina il·lusió veure-us!!!
  cada cual con su look, esteu estuuuuupendes!!
  fins molt aviat!!
  gineta!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.