Primavera Tour: Munic i Stuttgart

Compto els dies per començar la primera ronda de vacances. La 1ª setmana de juny marxem de ruta pel sud d’Alemanya, visitant Bayern i Baden-Württemberg. El nostre ‘Primavera Tour 2009començarà a Munic i acabarà a Stuttgart, passant segur per Füssen (frontera amb Àustria), i es desviarà tant com sigui possible (Innsbruck, Heildelberg, Nürnberg…), sempre i quan les condicions econòmiques, logístiques i climatològiques ho permetin.

Arribarem i marxarem en avió però ens mourem en tren entre ciutat i ciutat, aprofitant que la xarxa alemanya arriba (o això esperem) a tot arreu. La idea seria barrejar una mica de tot: Deutsche/Bayerische Kultur, Bier, Kartoffeln, Natur i molta Greska und Xirinollen! També ens podríem deixar caure per la Selva Negra o pels bonics llacs austríacs enmig dels Alps. Amb 10 dies se suposa que hi ha d’haver temps per a tot! També n’hi haurà (i és un dels principals motius del viatge) per fer el 3r Erasmus Meeting amb els companys de París.

Baviera és l’única part d’Alemanya que em falta per conèixer i diuen que és de les més boniques. Però jo, com a alemanya postissa del Nord, no em deixaré enamorar fàcilment… Tot i que amb una mica de verd, muntanyes nevades (als Alps hi ha neu al juny, encara, no?) i cançons tiroleses de fons, no em serà gens difícil caure en l’encanteri alemany ^^

Algú coneix bé el sud d’Alemanya i ens pot aconsellar coses a fer? S’accepten totes les propostes culinàries, paisatgístiques, excursionistes, aventureres i novedoses que se us acudeixin.

PD.  un petit contratemps ha fet que la visita al Sergi -amic de l’Arnau, d’Erasmus a Stuttgart- quedi anul·lada. Ooooh! 🙁 Haurem de buscar, ara més que mai, altres coses a fer a Stuttgart i voltants.

5 thoughts on “Primavera Tour: Munic i Stuttgart

 1. Com ens cuidem, eh? Feu una miqueta (només una miqueta) d’enveja!!!!!! Això sí, envejosa i tot, espero que us ho passeu de conya… i ens regaleu algunes fotos fantàstiques del viatge fetes amb la teva nova càmera!
  Un petonàs

 2. Boness!
  Ostres quin pedazo de tour, no?
  Jo experta no soc pas, pero aquest estiu vaig estar 2 setmanetes al sud d’Alemanya, concretament a Bamberg, ciutat petitona i preciosa, a mes de patrimoni de la Unesco. Tb vam anar a passar 1 dia a Nürnberg, on m’ho vaig passar teta al museu de la joguina, i vam fer moltes fotos pq el lloc es precios. No em va donar temps de visitar un museu q hi ha dedicat als judicis dels Nazis etc, pero m’hagues agradat molt…

  Sobre Austria, hi vaig anar quan tenia 13 anys aixi q gairebe no m’en recordo, pero vaig estar a Innsbruck i se q es PRECIOS!

  Aixo es tot el q puc comentar, espero q sigui un viatge genial (quina envejaaaaaaaaa!)

 3. D’Innsbruck només en sentim meravelles 🙂
  També he sentit a dir que Tübingen és bonica. Comencem a tenir moltes ganes de viatge. S’apropa, s’apropa! (però primer: Roma Dimecres! jeje).
  Serà sens dubte un viatge idoni per estrenar la càmera. veurem si el gran angular és capaç de captar l’essència dels preciosos paisatges alpins ^^

 4. Hola!!
  A veure quan ho fem nosaltres això!!!
  Ens animem i organitzem??

  Molts petonets

  • aixo aixo! nem de fer un! nosaltres però aquest any tenim el cupo «viatgístic» força cobert :S but you never know… ;D
   s’ha d’aprofitar i s’ha de viatjar!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.