Where is this flag from?

A Werchter vam fer país. En un festival tan multitudinari (80.000 persones per dia) calia trobar una solució útil i eficaç per situar la nostra tenda de campanya Air 2 Seconds d’entre totes les altres. Va ser una gran idea d’enginyer lligar una estelada a la porta de la tenda. No n’hi havia cap altre en tot el campament A4. Va ser una bona manera de tenir-la controlada geogràficament i de fer una mica de propaganda nacional. I és que van ser uns quants els que es van aturar davant la tenda per preguntar-nos de quin país era; fins i tot un borratxo a les 3 de la matinada (després del concert de 2manydjs) que va picar a la tenda i ens va obligar a obrir-la i resoldre-li el dubte.  Ah! Catalonia! Catalunya! Era agradable veure que tots coneixien la nostra terra (com a mínim, d’oïda).

estelada_rock_werchter

2 thoughts on “Where is this flag from?

  1. Una idea fantàstica! Encara que us despertessin de matinada els belgues curiosos… 😛

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.