Vint-i-cinc

Sempre he pensat que haver nascut a ple estiu era terrible: mai ho puc celebrar com caldria perquè tothom està de vacances o, fins i tot, jo mateixa, m’he passat varios estius de la meva vida ben lluny de casa, de colònies. Aquest any, ja n’eren 25 i feia temps que em rondava pel cap (després de l’intent fallit als 24) fer-ne una de grossa. Motivada pel meu esperit yankee amagat, em va sorgir l’idea de fer una festa en una casa rural que tingués piscina i passar-hi el dia amb els amics tot fent una barbacoa i uns riures. El fet que més de la meitat de la gent ja tingués plan o estigués de vacances quasi em fa tirar enrere en una proposta que cada cop se’m feia més suculenta. Tant, que en trobar disponibilitat a Can Tapis de Banyoles, vaig fer un cop de cap i vaig llogar-la sense saber ben bé quants podríem ser. Al final, la jugada va sortir prou bé! i, tot que n’hi va haver uns quants que s’ho van perdre, els 16 que vam celebrar que el 26 de juliol en feia 25, ens ho vam passar d’allò més bé 😀 A més a més, per aprofitar la casa al màxim, el dia anterior ho vaig celebrar amb la família. Ma mare va quedar enamorada d’aquell mas immens i la meva iaia estava més contenta que unes pasqües. Les «petites» -després d’un gran esforç d’adaptació al medi- van ficar-se per primer cop en una piscina! Tot plegat, va ser ben màgic! No ho podia haver planejat millor ^^

Dinant sota el porxo de Can Tapis (Banyoles)

Dinant sota el porxo de Can Tapis (Banyoles)

Can Tapis és un mas preciós de turisme rural situat en un turó de la comarca del Pla de l’Estany. Està a tan sols 2 km de Banyoles però cal arribar-hi en cotxe. Està format per 3 cases i es pot llogar sencer o per casa. Nosaltres en vam llogar una de 10 persones que surt a uns 300 euros el cap de setmana sencer. I vam tenir la grandíssima sort que les altres dues cases no estaven llogades aquells dos dies així que tant la piscina, com el porxo, com la taula de ping pong i tot els espais exteriors, eren ben bé per a nosaltres sols! Quin goig! ^^  Es respirava una tranquil·litat! L’estrés Barceloní era a kilòmetres de distància!

L'entrada de Can Tapis (Banyoles)

L'entrada de Can Tapis (Banyoles)

De fons, des del porxo (fantàstic per fer-hi els àpats) es veu «el bisbe» de Torroella de Montgrí, i al vespre hi passa un ventet fabulós. Per dins, la casa és brutal! Una autèntica mansió restaurada i acondicionada per a la vida moderna. No hi falta de res! Ni tan sols pantalles de plasma des de la qual vaig poder gaudir de la gran sorpresa del dia: un super video format per 7 curts sobre mi, realizats pels meus amics audiovisuals i «britànics»   ^^  (i tot plegat ideat i maquinat per l’Arnau més organitzador!)

Des de la piscina de Can Tapis (Banyoles), amb la casa a dalt del turonet

Des de la piscina de Can Tapis (Banyoles), amb la casa a dalt del turonet

Al final, resulta que fer anys a l’estiu no és pas tant dolent: fa sempre un bon sol, pots canviar els bars hivernals per les piscines i barbacoes i els dies són més llargs i aprofitables!!! Gusta! ^^

Si algú ha quedat captivat pel meravellós mas de Can Tapis i voleu més informació, accediu a la seva pàgina web. La Rosa -propietària de la casa- estarà encantada d’atendre’us! És un lloc fabulós ideal per a grans celebracions o caps de setmana amb els amics i/o la família. 100% recomanable.